Uw schoonheidssalon in Lelystad

Verwen uw huid met één van de vele schoonheidsbehandelingen in onze schoonheidssalon. Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal goed voelt in uw eigen lijf. U kunt al meer dan 14 jaar bij ons terecht voor pedicures, gezichtsbehandelingen, massages en verschillende soorten beauty behandelingen. Ieder mens en iedere huid is uniek. Dat weten we, daarom nemen we altijd de tijd om te luisteren naar uw behoeften en onderzoek te doen naar uw huid. Nadat we samen met u een behandeling hebben gekozen die past bij uw wensen, stellen we een behandelplan op. Zo zorgen we ervoor dat u precies krijgt wat u wenst en nodig heeft, uw schoonheidsspecialiste in Lelystad!

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling met een borstelapparaat, een stoombehandeling, epileren, het verwijderen van oneffenheden, een massage en eventueel het aanbrengen van make-up. Op deze manier geven we uw huid de gelegenheid zich te herstellen. Zo kunt u er weer een tijdje tegenaan!

Acné-behandeling

Acné is een vervelende huidaandoening, waarbij de talgklieren in de huid verstopt raken, waarna de opgehoopte talg omgezet wordt in vrije vetzuren. Hierdoor zet de talgklier zich steeds verder uit, waarna hij openscheurt. Irriterende stoffen komen vervolgens terecht in de huid. Ze veroorzaken ontstekingen, die cysten kunnen vormen. Als deze cysten vervolgens genezen, kunnen ze littekens achterlaten. Er zijn verschillende stadia van acné en verschillende methoden om acné te behandelen. Daarom is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. Wij staan dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u de meest effectieve behandeling krijgt. Acné kan bijvoorbeeld worden behandeld door het uitvoeren van een dieptereiniging. Hierbij wordt de huid door een huidtherapeut manueel geleegd. Andere mogelijkheden zijn het gebruik van chemische peeling, een laserbehandeling, medicatie of microdermabrasie, een vaakgebruikte behandelmethode bij actieve acné. Bij microdermabrasie wordt de bovenste  huidlaag verwijderd door middel van kristallen. Zo kan de huid plaatselijk intensief behandeld worden.

Epileren en harsen

Op verschillende plekken op uw lichaam kan ongewenste haargroei voorkomen, waardoor u zich minder zeker voelt in uw eigen lichaam. Onze beauty specialisten helpen u graag om aan uw onzekerheid een einde te maken. Het epileren of harsen van, onder andere, de bovenlip, het gelaat, oksels of de bikinilijn behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met onze specialisten in Lelystad op!

Wenkbrauwbehandeling

De perfecte wenkbrauw, het is de droom van velen. Onze beauty professionals zorgen ervoor dat u voortaan door het leven gaat met de aftekening van de perfecte wenkbrauw op uw gezicht. Het epileren van uw wenkbrauw kunnen we op verschillende manieren doen: harsen, laseren of met touw. De keuze is aan u!

Massages

In een wereld waarin slechte bureaustoelen, verkrampte werkhoudingen en het continu gebruik van de smartphone alsmaar toenemen, is pijn in de rug en nek een veelgehoorde klacht. Zijn de klachten nog niet ernstig genoeg om een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut? Dan kunnen wij u door middel van één van onze ontspannende massages helpen de pijn te verlichten.

Onze producten

We streven altijd naar het beste resultaat voor onze klanten. Daarom hebben we voor u gezocht naar de beste verzorgingsproducten. In onze zoektocht zijn we uitgekomen bij MALU WILZ, een Duitse cosmeticafabrikant. Deze cosmeticalijn bestaat uit hoogwaardige beauty verzorgingsproducten die de huid van binnenuit ondersteunen en vernieuwen. Daarnaast gebruiken we Mila d’Opiz, een dierproefvrije cosmeticalijn, en Sixtus voetverzorging, dat voor honderd procent uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

 

Karin Stegen

Karin Stegen

Schoonheidsspecialiste

Met ruim 14 jaar ervaring ken ik inmiddels alle facetten van het vak. Elke dag ga ik met een opgetogen gevoel naar mijn werk bedenkend welke leuke of interessante personen ik vandaag weer mag ontvangen. Wanneer mag ik u ook verwelkomen?

Behandelingen / Prijslijst

GezichtsbehandelingPrijs
Oneffenheden verwijderen€ 47,50
Gerstekorrels verwijderen€ 22,50
Gezicht reinigen€ 50,-
Gezichtsbehandeling (uitgebreid)€ 65,-
Duo gezichtsbehandeling€ 90,-
Microdermabrasie€ 100,-
Ultrasoon gezichtsbehandeling€ 55,-

 

OntharenPrijs
Wenkbrauwen epileren€ 10,-
Bovenlip harsen€ 10,-
Bovenlip en kin harsen€ 12,50
Wangen harsen€ 10,-
Hele gelaat harsen€ 25,50
Oksels harsen€ 15,-
Rug harsen€ 24,-
Onderbenen harsen€ 30,-
IPL-ontharenvanaf € 90,-
Definitief ontharenOp aanvraag

 

Acne-behandelingenPrijs
Gezicht € 90,-
Rug€ 120,-
Borst/decolleté€ 120,-
Acne-behandeling (lichaam)€ 225,-
VervenPrijs
Wimpers verven€ 12,50
Wenkbrauwen verven€ 12,50
Wimpers en wenkbrauwen verven€ 20,-
VisagiePrijs
Permanente make-up (PMU)vanaf € 120,-
Touch-up (permanente make-up)vanaf € 60,-
Permanente Eyeliner (PMU)vanaf € 200,-
Microblading Wenkbrauwen (PMU)vanaf € 200,-
Wimperlifting€ 40,-
Wimperextensions laten zetten€ 70,-
BruidsvisagieOp aanvraag
MassagePrijs
Rugmassage€ 30,-
Rugmassage (luxe)€ 50,-
Lichaamsmassage€ 50,-
Sport- en ontspanningsmassage€ 60,-
Nekmassage€ 25,-
Bindweefselmassage met Glycolzuur behandelingvanaf € 50,-

Klanten Reviews