Wat is Esthégi?

Esthégi is het online platform waarbij u eenvoudig de juiste zorgverlener in uw omgeving kan vinden, die u verder helpt bij uw esthetische wensen of problemen. De naam 'Esthégi' is een woordspeling op het woord 'esthetisch'. Esthégi draagt kwalitatieve zorg hoog in het vaandel, daarom worden alleen erkende en hoog aangeschreven klinieken en/of salons opgenomen in onze database. Op deze manier proberen de kwaliteit van de aangeboden zorg te waarborgen.

Hoe werkt Esthégi?

Esthégi dient als intermediar tussen vraag en aanbod op het gebied van cosmetische zorg. Enerzijds bieden we de gebruikers van het platform het gemak om op een eenvoudige en transparante manier de juist zorgverlener te zoek die aansluit bij zijn of haar  persoonlijk behoeften.
Anderzijds bieden wij lokale zorgverleners de unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met potentiële klanten.

Voor wie is Esthégi

Het Esthégi platform is voor eenieder die kampt met grote of kleine cosmetische problemen. Bent u simpelweg opzoek naar de juiste schoonheidsspecialiste die uw wenkbrauwen kan bijwerken of naar een plastisch chirurg die een ingewikkeld ingreep kan uitvoeren?
Op het zorgplatform Esthégi.nl vindt u gegarandeerd de juiste zorgverlener die aansluit bij uw persoonlijke behoeften en wensen.

Het verdienmodel?

Het gebruik van het platform is, en zal altijd gratis zijn voor de eindgebruiker (de 'zorgbehoeftigen'). Geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Om als lokale zorgverlener opgenomen te worden op het platform zijn echter wel kosten verbonden. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals; de aard van diensten die worden geleverd en het verzorgingsgebied. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.