Laat uw huid eens goed verwennen door middel van de vele schoonheidsbehandelingen van schoonheidssalon Almere. Door onze unieke en persoonsgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u zich weer helemaal thuis voelt in uw eigen huid. Epileren, gezichtsbehandelingen en verschillende soorten massages, het is slechts het topje van de ijsberg van wat wij bieden in ons beautysalon. Ieder mens en iedere huid is uniek. Dat weten wij als geen ander! Daarom stellen we samen met u een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan op. We luisteren naar uw behoeftes en onderzoeken uw huid grondig. Zo kiezen we, in samenspraak, de behandeling die écht bij u past en krijgt u precies wat u wenst en nodig heeft. wij zijn uw schoonheidsspecialiste in Almere, altijd paraat voor al uw beauty behoeften.

Epileren en harsen

Ongewenste haargroei kan een hardnekkig ongemak blijken. Scheren helpt meestal maar tijdelijk en bij het harsen of epileren blijven stoppeltjes of een schrale huid over. Wilt u af van ongewenste haargroei? Onze schoonheidsspecialisten helpen u graag met het epileren of harsen van, onder andere, de bovenlip, het gelaat, oksels of de bikinilijn, zonder dat er stoppeltjes overblijven! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wenkbrauwbehandeling

Ieder mens heeft zijn eigen idee van de 'perfecte wenkbrauw'. Onze schoonheidsspecialisten in Almere staan altijd voor u klaar om uw wenkbrauwen te perfectioneren. In overleg met u bepalen we de vorm en tekenen we deze uit aan de hand van verschillende meetpunten. Vervolgens gaan we over tot het epileren. Dat doen we op verschillende manieren. U maakt de keuze: gaat u voor harsen, laseren of met touw? Alles is mogelijk! Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst bij het geven van persoonlijk beauty advies

Gezichtsbehandeling

Onze specialisten behandelen uw gezicht met de uiterste zorg. Ze reinigen de huid, peelen met een borstelapparaat, geven u een stoombehandeling, epileren, en verwijderen oneffenheden. Daarnaast geven onze professionals u graag een massage en helpen ze u eventueel met het aanbrengen van make-up. Door op deze manier te werken, krijgt uw huid de gelegenheid zich te herstellen, waardoor u er weer een tijdje tegenaan kunt.

Acné-behandeling

Acné is een vervelende huidaandoening, waarbij de talgklieren in de huid verstopt raken, waarna de opgehoopte talg omgezet wordt in vrije vetzuren. Hierdoor zet de talgklier zich steeds verder uit, waarna hij openscheurt. Irriterende stoffen komen vervolgens terecht in de huid. Ze veroorzaken ontstekingen, die cysten kunnen vormen. Als deze cysten vervolgens genezen, kunnen ze littekens achterlaten. Er zijn verschillende stadia van acné en verschillende methoden om acné te behandelen. Daarom is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. Onze acné-specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat u de meest effectieve beauty behandeling krijgt. Acné kan bijvoorbeeld worden behandeld door het uitvoeren van een dieptereiniging. Hierbij wordt de huid door een huidtherapeut manueel geleegd. Andere mogelijkheden zijn het gebruik van chemische peeling, een laserbehandeling, medicatie of microdermabrasie, een vaak gebruikte behandelmethode bij actieve acné. Bij microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag verwijderd door middel van kristallen. Zo kan de huid plaatselijk intensief behandeld worden.

Massages

Pijn in de nek, rug of schouders komt steeds vaker voor. Meestal ontstaan de klachten door een verkeerde (werk)houding. Door de pijn gaat u vervolgens verkrampter zitten, waardoor nog meer klachten ontstaan. Merkt u dat u toe bent aan een ontspannende massage? Neem contact op en kom langs!

Claudia Meesdijk

Claudia Meesdijk

Schoonheidsspecialiste

Sinds jongs af aan had ik al een obsessie met beauty en schoonheid. Het was voor mij al duidelijk dat ik later wilde gaan werken met mensen en make-up. Bijna 14 jaar later is deze droom voor mij een realiteit geworden. Ik ben inmiddels al 11 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en doe dit werk met heel veel plezier. Tevreden klanten en een optimaal resultaat, dat is waar ik het voor doe. Wanneer mag ik jouw ook ontvangen? Neem contact op.

Klanten Reviews

Behandelingen / Prijslijst

GezichtsbehandelingPrijs
Uitgebreide Gezichtsbehandeling€ 70,-
Luxe Anti-Age behandeling€ 65,-
Microdermabrasie€ 55,-
Acnebehandeling€ 30,-
Behandeling jongeren€ 18,-
Korte behandeling€ 20,-

 

Epileren / HarsenPrijs
Wenkbrauwen Epileren€ 15,-
Bovenlip Harsen€ 9,50
Hele gelaat€ 20,-
Oksels€ 30,-
Bikinilijn€ 29,50
Onderbenen of bovenbenen€ 45,50

 

HuidverbeteringPrijs
Therapie simpel (25 minuten) € 35,-
Therapie luxe (60 minuten)€ 42,50
Verven (wimpers/wenkbrauwen)Prijs
Wimpers of wenkbrauwen€ 15,50
Wimpers en wenkbrauwen€ 19,50